Hello Fresh Mobile Banner
Rask og enkel eplekake

Rask og enkel eplekake

oppskrift på en rask og enkel epleterte som er perfekt for enhver anledning. enkel å lage og deilig smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 hel ark med butterdeig, delt i to
  • Non-stick kokespray
  • 1 kopp brunt sukker
  • 1/4 teskje salt
  • Saften av 1/2 sitron
  • 3 hele epler, kjernet, delt i to og skivet, men ikke skrelt
  • Kjøpt karamellsaus, til servering
  • 1/4 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  3. 3Legg puffdeigrektanglene på et bakepapirkledd eller smurt stekebrett. Tilsett sukker, salt og sitronsaft i eplene. Rør om for å blande. La det stå i noen minutter.
  4. 4Legg epleskivene på deigen i en rett linje, med overlapping. Stek til deigen er puffet og gyllen, ca. 20 minutter.
  5. 5Ta dem umiddelbart ut av ovnen og legg dem på et serveringsfat. Server med karamellsaus og hakkede pekannøtter.