
Rask og enkel eplekake
oppskrift på en rask og enkel epleterte som er perfekt for enhver anledning. enkel å lage og deilig smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 hel ark med butterdeig, delt i to
- Non-stick kokespray
- 1 kopp brunt sukker
- 1/4 teskje salt
- Saften av 1/2 sitron
- 3 hele epler, kjernet, delt i to og skivet, men ikke skrelt
- Kjøpt karamellsaus, til servering
- 1/4 kopp hakkede pekannøtter
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
- 3Legg puffdeigrektanglene på et bakepapirkledd eller smurt stekebrett. Tilsett sukker, salt og sitronsaft i eplene. Rør om for å blande. La det stå i noen minutter.
- 4Legg epleskivene på deigen i en rett linje, med overlapping. Stek til deigen er puffet og gyllen, ca. 20 minutter.
- 5Ta dem umiddelbart ut av ovnen og legg dem på et serveringsfat. Server med karamellsaus og hakkede pekannøtter.