Jordbær- og bringebærsyltetøy

Jordbær- og bringebærsyltetøy

oppskrift på jordbær og bringebærsyltetøy. enkel å lage hjemme, perfekt for sommeren. lær hvordan du lager ditt eget friske og søte syltetøy.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kvart jordbær, toppet og delt i fire
  • 2. 2 pint bringebær
  • 3. 2 kopper sukker
  • 4. 1 appelsin, revet skall og presset juice
  • 5. 2 pakker fruktpektin i pulverform
  • 6. Ristet brød eller kjeks, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, bland jordbær, bringebær, sukker, appelsinskall og juice. Rør godt sammen og la det macerere i 30 minutter.
  2. 22. Etter 30 minutter, mos forsiktig frukten i blandingen for å begynne å bryte den ned.
  3. 33. Fjern en fjerdedel av frukten i blandingen og PULSER i matprosessoren (ikke kjør den til puré), og ha den tilbake i bollen.
  4. 44. I en liten kjele, bland pektin og ¾ kopp vann. Kok opp og la det koke i 1 minutt, ikke lenger. Tilsett dette i frukten og rør i 3 til 4 minutter.
  5. 55. Dekk til og sett i kjøleskapet for å stivne i 2 timer eller over natten.
  6. 66. Server med toast eller hjemmelagde kjeks.