
Jordbær- og bringebærsyltetøy
oppskrift på jordbær og bringebærsyltetøy. enkel å lage hjemme, perfekt for sommeren. lær hvordan du lager ditt eget friske og søte syltetøy.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1 kvart jordbær, toppet og delt i fire
- 2. 2 pint bringebær
- 3. 2 kopper sukker
- 4. 1 appelsin, revet skall og presset juice
- 5. 2 pakker fruktpektin i pulverform
- 6. Ristet brød eller kjeks, til servering
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, bland jordbær, bringebær, sukker, appelsinskall og juice. Rør godt sammen og la det macerere i 30 minutter.
- 22. Etter 30 minutter, mos forsiktig frukten i blandingen for å begynne å bryte den ned.
- 33. Fjern en fjerdedel av frukten i blandingen og PULSER i matprosessoren (ikke kjør den til puré), og ha den tilbake i bollen.
- 44. I en liten kjele, bland pektin og ¾ kopp vann. Kok opp og la det koke i 1 minutt, ikke lenger. Tilsett dette i frukten og rør i 3 til 4 minutter.
- 55. Dekk til og sett i kjøleskapet for å stivne i 2 timer eller over natten.
- 66. Server med toast eller hjemmelagde kjeks.