
Ham, Swiss og Apple Wraps
oppskrift på deilige ham, swiss og eple wraps - perfekt til lunsj eller snacks. enkel å lage med få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1/2 rød løk, tynne skiver
- 2. 1/3 kopp fettfri naturell yoghurt
- 3. 2 spiseskjeer hakket frisk dill eller persille
- 4. 2 spiseskjeer honning-sennep
- 5. Kosher-salt og nykvernet pepper
- 6. 1 1/2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 7. 113 gram magert skinke i skiver (helst lavt natriuminnhold), revet i bitestørrelser
- 8. 85 gram sveitserost i skiver, kuttet i strimler
- 9. 1 romainesalat, revet i bitestørrelser
- 10. 1 eple, tynne skiver
- 11. 4 fullkornstortillaer eller wraps
- 12. 3 kopper jordbær, delt i to
Fremgangsmåte
- 11. Bløtlegg den røde løken i en bolle med isvann i 10 minutter. Sil av løken og klem den tørr.
- 22. Visp sammen yoghurt, dill, honning-sennep, salt og pepper i en stor bolle. Drypp sakte inn olivenoljen og en spiseskje vann, og visp til det er godt blandet. Tilsett løken, skinken, osten, salaten og eplet, og vend det forsiktig sammen slik at det blir jevnt dekket.
- 3Legg skinken og fyllet midt på hver wrap. Brett inn sidene, og rull deretter sammen wrapene. Del dem i to og server med jordbærene.
- 43. Fotograf: Antonis Achilleos