Klassisk potetsalat

Klassisk potetsalat

oppskrift på en klassisk potetsalat som er perfekt til sommerfesten eller som tilbehør til grillmaten. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 3 store Yukon Gold-poteter (ca. 570 gram), skrelt og skåret i 1-tommers terninger
  • 3 store egg
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/2 kopp hakket selleri
  • 2 spiseskjeer søt sylteagurkrelish
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1 teskje sterk saus
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 1 kopp majones
  • 2 vårløk, tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett potetene og kok til de er møre, ca. 15 minutter. Sil av vannet og legg potetene på et bakepapir for å avkjøle. I mellomtiden, kok opp en egen kjele med vann. Forsiktig, legg i eggene; kok i 12 minutter, og legg dem deretter i en bolle med isvann for å avkjøle helt. Skrell eggene under kaldt rennende vann, og hakk dem grovt.
  2. 2I en stor bolle, bland løk, selleri, relish, Worcestershire-saus, hot sauce, 1 1/2 teskje salt, 1 teskje pepper og majonesen. Vend inn potetene, eggene og vårløken. Juster krydderet etter smak.
  3. 3Fotograf: Kate Sears