
Klassisk potetsalat
oppskrift på en klassisk potetsalat som er perfekt til sommerfesten eller som tilbehør til grillmaten. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 3 store Yukon Gold-poteter (ca. 570 gram), skrelt og skåret i 1-tommers terninger
- 3 store egg
- 1/2 kopp hakket løk
- 1/2 kopp hakket selleri
- 2 spiseskjeer søt sylteagurkrelish
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 1 teskje sterk saus
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 1 kopp majones
- 2 vårløk, tynne skiver
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett potetene og kok til de er møre, ca. 15 minutter. Sil av vannet og legg potetene på et bakepapir for å avkjøle. I mellomtiden, kok opp en egen kjele med vann. Forsiktig, legg i eggene; kok i 12 minutter, og legg dem deretter i en bolle med isvann for å avkjøle helt. Skrell eggene under kaldt rennende vann, og hakk dem grovt.
- 2I en stor bolle, bland løk, selleri, relish, Worcestershire-saus, hot sauce, 1 1/2 teskje salt, 1 teskje pepper og majonesen. Vend inn potetene, eggene og vårløken. Juster krydderet etter smak.
- 3Fotograf: Kate Sears