
Røkelaks og mesclun-ruller
oppskrift på røkelaks og mesclun-ruller, en lett og frisk forrett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager smakfulle ruller med røkelaks og grønt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Tynne skiver av røkt laks, som Hommarus
- 2. Frisée, Mizuna, russiskkål, babykål
- 3. Blansjerte gressløkstenger på minst 8 cm med solide stilker
Fremgangsmåte
- 11. Legg laksefiletene ut på en ren arbeidsflate. Plasser noen grønne blader på filetene, med de skårne stilkene i bunnen og alle i linje. Rull de grønne bladene inn i laksen, og bruk gressløkstråene til å binde innpakningen. Legg innpakkene på et fat og dekk med plastfilm til de skal serveres. Kan forberedes i god tid før servering og oppbevares i kjøleskapet.
- 22. Server med solsikkefrøbrød og gressløksinfusert c