Hello Fresh Mobile Banner
Sylteagurk

Sylteagurk

lær hvordan du lager deilige dill pickles hjemme. enkel oppskrift på syltede agurker med frisk dill, perfekt som tilbehør eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 15 sylteagurk- eller Kirbyspekere
  • 2. 3 kopper vann
  • 3. 2 kopper hvit eddik
  • 4. 1/4 kopp grovt salt
  • 5. 2 spiseskjeer sukker
  • 6. 3/4 teskje malt spisskummen
  • 7. 1 teskje hele pepperkorn
  • 8. 1/2 teskje gurkemeie
  • 9. 2 hele nellikspiker
  • 10. 1 laurbærblad
  • 11. 1 middels stor løk, skivet
  • 12. 1 stilk selleri, skivet
  • 13. 1/2 gulrot, skrelt og skivet
  • 14. 1 jalapeño, skivet med frø
  • 15. 8 hvitløksfedd, skrelt
  • 16. 1 bunt dill
  • 17. 1 kvist timian

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor gryte med vann. Tilsett agurkene, fjern umiddelbart fra varmen, og la dem renne av i en sil. Skyll med kaldt vann og sett til side.
  2. 22. Bland ingrediensene til syltevæsken i en middels kjele og kok opp. Legg agurkene i en stor beholder sammen med de resterende grønnsakene og urtene. Hell den varme syltevæsken over agurkene og la det avkjøle. Bank forsiktig på innholdet slik at væsken kommer opp til toppen. Dekk til med plastfolie og la det stå i romtemperatur i 1 dag. Overfør til en lufttett beholder og oppbevar i kjøleskapet i 3 dager før servering. Oppbevares ubegrenset.