Pork Adobo-sandwich med salvie-aioli

Pork Adobo-sandwich med salvie-aioli

Lær hvordan du lager en smakfull pork adobo sandwich med kremet sage aioli. Perfekt for en mettende lunsj eller middag. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hermetiske, avdryppede tomater
  • 2. 3 spiseskjeer ancho-chili pulver
  • 3. 3 spiseskjeer pasilla-chili pulver
  • 4. 1 hermetisk chipotle, i terninger
  • 5. 1 spiseskje honning
  • 6. 1 spiseskje mørk brunt sukker
  • 7. 3 spiseskjeer rødvinseddik
  • 8. 1 teskje cayennepepper
  • 9. 1/4 kopp hakket hvitløk
  • 10. 1/4 kopp olivenolje
  • 11. 680 gram svinefilet, skåret i 1,3 cm tykke skiver
  • 12. Salt og nykvernet pepper
  • 13. 1/2 kopp god majones
  • 14. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 15. 1 spiseskje fersk salvie, chiffonade
  • 16. 1 spiseskje fersk sitronsaft
  • 17. Salt og nykvernet pepper
  • 18. 1 tomat, skåret i 8 skiver
  • 19. 4 store brødskiver
  • 20. Bibb-salatblader

Fremgangsmåte

  1. 11. Kjør alle ingrediensene unntatt svinefileten i en food processor til en jevn puré. Legg svinefileten i en middels stor, grunn ildfast form med marinaden, og vend den slik at den blir dekket. La den marinere i kjøleskapet i 1 time. Forvarm grillen. Krydre svinefileten med salt og pepper etter smak, og grill den i 2 minutter på hver side.
  2. 22. Bland alle ingrediensene i en liten bolle, og smak til med salt og pepper.
  3. 33.