
Pork Adobo-sandwich med salvie-aioli
Lær hvordan du lager en smakfull pork adobo sandwich med kremet sage aioli. Perfekt for en mettende lunsj eller middag. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper hermetiske, avdryppede tomater
- 2. 3 spiseskjeer ancho-chili pulver
- 3. 3 spiseskjeer pasilla-chili pulver
- 4. 1 hermetisk chipotle, i terninger
- 5. 1 spiseskje honning
- 6. 1 spiseskje mørk brunt sukker
- 7. 3 spiseskjeer rødvinseddik
- 8. 1 teskje cayennepepper
- 9. 1/4 kopp hakket hvitløk
- 10. 1/4 kopp olivenolje
- 11. 680 gram svinefilet, skåret i 1,3 cm tykke skiver
- 12. Salt og nykvernet pepper
- 13. 1/2 kopp god majones
- 14. 2 hvitløksfedd, finhakket
- 15. 1 spiseskje fersk salvie, chiffonade
- 16. 1 spiseskje fersk sitronsaft
- 17. Salt og nykvernet pepper
- 18. 1 tomat, skåret i 8 skiver
- 19. 4 store brødskiver
- 20. Bibb-salatblader
Fremgangsmåte
- 11. Kjør alle ingrediensene unntatt svinefileten i en food processor til en jevn puré. Legg svinefileten i en middels stor, grunn ildfast form med marinaden, og vend den slik at den blir dekket. La den marinere i kjøleskapet i 1 time. Forvarm grillen. Krydre svinefileten med salt og pepper etter smak, og grill den i 2 minutter på hver side.
- 22. Bland alle ingrediensene i en liten bolle, og smak til med salt og pepper.
- 33.