
Kokosmakroner
Lær hvordan du lager perfekte kokosmakroner med denne enkle oppskriften. Rask, søt og perfekt for enhver anledning. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1. 5 1/2 kopper søtet, revet kokosnøtt
- 2. 2/3 kopp hvetemel
- 3. 1/4 teskje kosher salt
- 4. 14 unser søtet kondensert melk
- 5. 1/2 kopp appelsinjuice
- 6. 1 til 2 unser hakkede pistasjnøtter, pluss mer til dypping
- 7. 1 kopp melkesjokoladeknapper, smeltet for dypping
- 8. Saften og skallet av 1 appelsin, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: en liten (1 spiseskje) måleskje
- 22. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
- 33. I en stor bolle, rør sammen kokos, mel og salt. Rør inn kondensert melk, appelsinjuice og hakkede pistasjnøtter til det er godt blandet.
- 44. Bruk en liten skje (ca. 1 spiseskje) til å fordele kokosrøren på to bakepapirkledde stekeplater. Sørg for å presse lett på toppene slik at midten kan koke.
- 55. Stek til kokosnøtten er lett ristet, ca. 12 til 15 minutter. La dem avkjøle på platene.
- 66. Dypp bunnen av hver avkjølt makronen i den smeltede melkechokoladen, og rull lett i pistasj. Sett dem tilbake på stekeplatene og la dem sette seg. Press fersk appelsinjuice over og dryss appelsinskall på toppen.