Kokosmakroner

Kokosmakroner

Lær hvordan du lager perfekte kokosmakroner med denne enkle oppskriften. Rask, søt og perfekt for enhver anledning. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1. 5 1/2 kopper søtet, revet kokosnøtt
  • 2. 2/3 kopp hvetemel
  • 3. 1/4 teskje kosher salt
  • 4. 14 unser søtet kondensert melk
  • 5. 1/2 kopp appelsinjuice
  • 6. 1 til 2 unser hakkede pistasjnøtter, pluss mer til dypping
  • 7. 1 kopp melkesjokoladeknapper, smeltet for dypping
  • 8. Saften og skallet av 1 appelsin, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: en liten (1 spiseskje) måleskje
  2. 22. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
  3. 33. I en stor bolle, rør sammen kokos, mel og salt. Rør inn kondensert melk, appelsinjuice og hakkede pistasjnøtter til det er godt blandet.
  4. 44. Bruk en liten skje (ca. 1 spiseskje) til å fordele kokosrøren på to bakepapirkledde stekeplater. Sørg for å presse lett på toppene slik at midten kan koke.
  5. 55. Stek til kokosnøtten er lett ristet, ca. 12 til 15 minutter. La dem avkjøle på platene.
  6. 66. Dypp bunnen av hver avkjølt makronen i den smeltede melkechokoladen, og rull lett i pistasj. Sett dem tilbake på stekeplatene og la dem sette seg. Press fersk appelsinjuice over og dryss appelsinskall på toppen.