Hello Fresh Mobile Banner
Skillet Corn Cakes

Skillet Corn Cakes

lær hvordan du lager deilige skillet corn cakes med denne enkle oppskriften. perfekt som forrett eller tilbehør, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 kopper fersk eller frossen mais avkuttet fra kolben
  • 2. 1 kopp usaltet smør, myknet
  • 3. 1/3 kopp sukker
  • 4. 1 teskje salt
  • 5. 1 kopp masa harina
  • 6. 1/4 kopp mel
  • 7. 1 spiseskje usaltet smør, til å smøre pannen
  • 8. Tomatilloguacamole, oppskrift følger
  • 9. Mango salsa, oppskrift følger
  • 10. Variasjoner av maiskake, oppskrifter følger
  • 11. 6 til 8 tomatiller, skrellet og grovhakket (ca. 225 gram)
  • 12. 3/4 kopp grovhakkede ferske korianderblader
  • 13. 1 avokado, delt, utkjernet, skrelt og terningkuttet
  • 14. 1/2 løk, grovhakket
  • 15. 1/2 jalapeño, grovhakket med frø
  • 16. 2 hvitløksfedd, knust og delt i fire
  • 17. Saften av 1 lime
  • 18. 1 teskje malt spisskummen
  • 19. 1 teskje salt
  • 20. 1/2 kopp terningkuttet mango
  • 21. 1/2 kopp terningkuttede tomater
  • 22. 2 spiseskjeer finhakket løk
  • 23. 2 spiseskjeer hakket fersk koriander
  • 24. 2 teskjeer finhakket Serranoskinke
  • 25. Zest og saften av 1 lime

Fremgangsmåte

  1. 11. Tilsett 2 kopper mais i en food processor og kjør til puré. Bland den moste maisen med det myke smøret, sukkeret og saltet. Bland godt.
  2. 22. Rør inn masa harina og mel, og bland til det er godt blandet. Vend inn de resterende maiskornene.
  3. 33. I en stor støpejernsgryte, varm opp 1 spiseskje smør over middels høy varme. Ha ½ kopp av røren i gangen i den varme pannen, og form små kaker. Stek til kakene er gyldne på den ene siden, og snu dem. Fortsett å steke til kakene er gjennomstekte og gyldne på begge sider.
  4. 44. Server maiskakene som de er, eller pynt med strimlet kål, tomatillo-guacamole, rømme og mangosalsa.
  5. 55. For å lage guacamole:
  6. 66. Bland tomatillos, koriander, avocado, løk, jalapeño, hvitløk, limejuice, spisskummen og salt i en food processor eller blender, og puls til det er godt blandet.
  7. 77. For å lage salsa:
  8. 88. Bland mango, tomater, finhakket løk, koriander, chili, limeskall og limejuice i en liten bolle. La smakene trekke. Server som garnityr til cumin-ristede scampitacos.
  9. 99. Variasjoner av maiskaker:
  10. 1010. Baconmais-kaker: Tilsett ½ kopp kokt og smuldret bacon i røren rett før steking.
  11. 1111. Grønne chilimais-kaker: Tilsett ¼ kopp hakkede grønne chili i røren rett før steking.
  12. 1212. Spisskummen-krydret maiskaker: Tilsett 2 teskjeer malt spisskummen i røren rett før steking.