
Langtidskokt kjøttkaker i slow cooker
oppskrift på slow-cooker kjøttkaker som er enkel å lage og perfekt for en smakfull middag. ideell for travle dager og god smak i hver bit.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 1/4 pund kjøttdeig av storfekjøtt, svin og kalv (en blanding)
- 1 kopp panko-rasp
- 2 store egg
- 1 1/4 kopper ketchup
- 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 4 vårløk, finhakket
- 2 spiseskjeer hakket fersk persille, pluss mer til pynt
- 2 teskjeer hakket fersk timian
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 12 unser små fingerling-poteter, delt i to på langs
- 3 gulrøtter, skåret i 2,5 cm tykke skiver
- 1/4 kopp lavsaltet kyllingkraft
- 2 spiseskjeer lett brunt sukker, pakket
Fremgangsmåte
- 1Bland kjøttdeigen, panko, egg, 3/4 kopp ketchup, 1 spiseskje Worcestershire-saus, vårløk, persille, timian, 1 teskje salt og et par kvernslag med pepper i en stor bolle; bland med hendene til det er akkurat kombinert. Form til en 13 x 23 cm stor avlang form.
- 2Overfør kjøttdeigen til en 6-liters slow cooker. Fordel poteter og gulrøtter over og rundt kjøttdeigen. Hell over kyllingkraften. Dekk til slow cookeren og kok i 8 timer på lav varme eller 4 timer på høy varme.
- 3Når kjøttdeigen er ferdig, fjern eventuelt overflødig fett fra saften i slow cookeren. Bland resten av ketchupen (1/2 kopp), Worcestershire-sausen og brunt sukker i en liten bolle, og visp inn 1/4 kopp av saften fra slow cookeren. Pensle toppen av kjøttdeigen med ketchup-blandingen. Dekk til slow cookeren og la kjøttdeigen hvile i 10 minutter.
- 4Ta kjøttdeigen ut av slow cookeren og del den i to. Server den ene halvdelen med grønnsakene; dryss over mer persille. Sett den andre halvdelen til side til Meatloaf Quesadillas.
- 5Fotograf: Charles Masters