Fagiolini i tomatsaus: Braiserte bønner
oppskrift på fagiolini in umido, en smakfull italiensk rett med braised beans. enkel å lage og perfekt for en sunn middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp/59 ml ekstra jomfru olivenolje
- 2. 1 løk, hakket
- 3. 2 tørkede chilipepper, knust, valgfritt
- 4. 2 kopper/500 ml plommetomater, skrellet
- 5. Salt
- 6. 1 1/4 pund/571 g grønne bønner, endene trimmet
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenoljen i en kjele. Tilsett løk og chilipepper, hvis du bruker det, og rør om. Kok til løken er gjennomsiktig og myk. Tilsett deretter tomatene og salt etter smak. Bruk baksiden av en tresleiv til å knuse tomatene i små biter. Ha i sukkererter i pannen, dekk til med lokk og la det småkoke i 10 til 15 minutter. Server retten varm eller romtemperert.