Hello Fresh Mobile Banner
Pistasjpesto med angel hair-pasta

Pistasjpesto med angel hair-pasta

oppskriften på pistachio pesto med angel hair pasta er en rask og smakfull rett perfekt for en lett middag. lær hvordan du lager denne deilige pastaretten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke angel hair pasta
  • 2. 1/2 kopp pistachio-pesto, oppskrift følger
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. Salt og nykvernet svart pepper
  • 5. 1 kopp Parmesan-flak, skåret med en grønnsaksskreller, til pynt
  • 6. 1 kopp cherrytomater, delt i to, til pynt
  • 7. 1/4 kopp fersk basilikum, til pynt
  • 8. 8 kopper ferske basilikumblader, vasket og tørket
  • 9. 1 kopp pluss 1 spiseskje olivenolje
  • 10. 3/4 kopp usaltet pistachio, ristet og knust i en morter og støt
  • 11. 1/2 kopp revet Parmesan
  • 12. 2 hvitløksfedd
  • 13. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Sett til side ½ kopp pastavann.
  2. 22. Varm opp en stor stekepanne. Ha pistachio-pesto, ¼ kopp av det reserverte pastavannet (mer om nødvendig) og olivenolje i pannen. Rør om for å blande. Tilsett den kokte pastaen i pannen, vend forsiktig inn i pistachio-pestoblandingen, krydre med salt og pepper, og fordel på serveringsfat. Pynt med parmesanstrimler, cherrytomater, basilikumblader og dryss over pepper.
  3. 33. I omganger, legg basilikumblad, olje, pistachios, parmesan og hvitløk i en blender og kjør til glatt puré. Krydre med salt og pepper. Ha pistachio-pestoen i en beholder. Dekk toppen med den resterende spiseskjeen olivenolje.