På grillen: Vegetarmiddag

På grillen: Vegetarmiddag

Oppdag en deilig og enkel grillvegetar middag perfekt for sommeren. En smakfull oppskrift som passer alle. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke Grillers Prime® Veggie Burgers
  • 2. 8 små rødløkpoteter, tynne skiver
  • 3. 1/4 kopp margarin, smeltet
  • 4. 2 kopper frosne franske grønne bønner
  • 5. 1 rød paprika, skåret i strimler
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 1/4 teskje svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Smør en aluminiumsform på 12 x 10 x 2 1/2 tommer med matlagingsspray. Legg potetskiver i bunnen av formen. Topp potetene med grønnsaksburgere.
  2. 22. Bland smeltet margarin med de resterende ingrediensene. Hell blandingen over burgerne og potetene. Plasser formen på gass- eller kullgrill, 4–6 tommer over kullene. Dekk til grillen; kok i omtrent 25 minutter eller til potetene er møre.
  3. 33. PÅ GRILLEN:
  4. 44. Forvarm grillen.
  5. 55. Bruk et kjøtttermometer for å sikre at burgerne når en minimums innvendig temperatur på 165 grader Fahrenheit.
  6. 66. Merk: Ovnmetode: I stedet for å bruke grillen, varm opp burgerne og grønnsakene i en dekket form i ovn på 400 grader Fahrenheit i ca. 30 minutter eller til potetene er møre.
  7. 77. Enhver Morningstar Farms grønnsaksburger kan erstattes med Morningstar Farms® Grillers Prime® Veggie Burgers.
  8. 88. ®, ™, ©, 2010 Kellogg NA Co. Oppskrifter fra Morningstar Farms er Kellogg Companys eiendom.
  9. 99. Denne oppskriften er testet og godkjent av Kellogg og Morningstar Farms®.