
Grillede urter og grønnsaker
oppskrift på herb grilled vegetables - sunne og smakfulle grillede grønnsaker med urter, perfekte som tilbehør eller vegetarrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp Swanson® kyllingbuljong (vanlig, Natural Goodness® eller sertifisert økologisk)
- 1/2 teskje tørkede timianblader, knust
- 1/8 teskje malt svart pepper
- 1 stor rød løk, skivet i tykke skiver (ca. 1 kopp)
- 1 stor rød eller grønn paprika, kuttet i brede strimler (ca. 2 kopper)
- 1 middels stor zucchini eller gul squash, skivet i tykke skiver (ca. 1 1/2 kopper)
- 2 kopper store sopp
Fremgangsmåte
- 1Rør ut buljongen, timian og svart pepper i en liten bolle. Pensle grønnsakene med buljongblandingen.
- 2Lett olj grillristen og varm opp grillen til middels varme. Grill grønnsakene i 10 minutter, eller til de er møre og sprø, og vend dem én gang underveis. Pensle ofte med buljongblandingen.
- 3Tips: En grillkurv er praktisk når du skal grille mindre matvarer som disse grønnsakene. Legg grønnsakene i ett lag i kurven, lukk den og plasser den på grillen. Du kan pensle grønnsakene direkte i kurven, og snu kurven for å grille den andre siden.