Hello Fresh Mobile Banner
Potetsalat

Potetsalat

lær hvordan du lager en deilig potetsalat med enkle ingredienser. perfekt til sommergrilling og utendørs samlinger. rask og enkel oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 pund små røde poteter, vasket og delt i fire
  • 1 pund bacon, hakket
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 3/4 kopp majones
  • 3 spiseskjeer grovkornet sennep
  • 6 vårløk, hakket i 1/4-tommers biter
  • 1 rød løk, hakket
  • 2 spiseskjeer sukker
  • Salt og pepper
  • 2 hardkokte egg, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Legg potetene i kaldt vann i en middels stor kjele. Kok opp og skru ned varmen til middels, la dem koke til de er møre på gaffel, ca. 15 minutter. I en stekepanne, stek bacon på lav varme til det er sprøtt. Legg baconet på et kjøkkenpapir og fjern fettet. Sil av vannet fra potetene, men skyll dem ikke i kaldt vann. La dem heller avkjøle i ca. 6 til 8 minutter på et stekebrett. I en liten bolle blander du eddik, majones, sennep, vårløk, løk, sukker, salt og pepper. Overfør potetene til en blandingsbolle og strø bacon og hardkokte egg over. Vend deretter majones- og dressingsblandingen inn i potetene, og server ved romtemperatur.