Sauterte edamamebønner
Lær hvordan du lager deilig sauteed edamame med denne enkle oppskriften. Perfekt som liten forrett eller snacks, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 spiseskjeer rapsolje
- 2. 1 middels stor løk, hakket
- 3. 2 teskjeer hakket hvitløk
- 4. Salt og nykvernet svart pepper
- 5. 1 pose (280 gram) frosne shelled edamame, tint
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk og hvitløk, krydre med salt og pepper etter smak, og stek i 2 minutter. Tilsett edamame og stek i 4 minutter til edamame er gjennomvarmet og løken er myk. (Sett til side resten av de stekte edamame for den online oppskriften i Runde 2: "Bowtie Pasta med Edamame.")
- 22. Bruk restene fra denne oppskriften til å lage (Web-eksklusiv) oppskrift i Runde 2: Edamame med pasta.