Mors berømte Chop Suey og nudler

Mors berømte Chop Suey og nudler

oppskrift på mors berømte chop suey og nudler. enkel og smakfull rett som passer til enhver anledning. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 til 2 ½ pund Wah King Noodle Company #4 kinesiske nudler
  • 2. 1 kopp soyasaus
  • 3. 4 spiseskjeer brunt sukker
  • 4. 5 spiseskjeer olje
  • 5. 4 spiseskjeer østerssaus
  • 6. 4 kyllingbryst skåret i tynne strimler
  • 7. 6 til 8 svinekjøttkoteletter skåret i tynne strimler
  • 8. 4 kopper soyasaus
  • 9. 2 spiseskjeer olje
  • 10. 2 spiseskjeer maisstivelse
  • 11. 2 til 3 spiseskjeer brunt sukker
  • 12. 3 skiver knust ingefær
  • 13. 4 fedd knust hvitløk
  • 14. 2 til 3 spiseskjeer østerssaus
  • 15. 2 spiseskjeer sherry
  • 16. 3 bunt grønne løk
  • 17. 2 hoder brokkoli
  • 18. 1 hode blomkål
  • 19. ½ pund møre grønne bønner
  • 20. 5 store gulrøtter
  • 21. 1 stor jicama
  • 22. 1 bunt selleri
  • 23. 1 pund ferske sopp
  • 24. 1 pund kinesiske snøbønner
  • 25. 2 bokser skivede vannkastanjer
  • 26. 2 bokser bambusskudd

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp nudler i vann til de er møre. Sil av vannet og overfør til en stor bolle. Tilsett krydder, soyasaus, brunt sukker, olje og østerssaus, og bland godt. Spray en stor metallgrillpanne med matlagingsspray, og fordel en fjerdedel av nudlene jevnt utover pannen. Stek ved 175 grader Celsius, og vend nudlene hver 10. minutt i totalt 30 minutter, eller til de er tørre. Gjenta med resten av nudlene, og stek 1/4 av gangen. Mariner kjøttet separat. Sett deretter kjøttet til side i separate marinader mens du forbereder grønnsakene.
  2. 22. Rens, vask og julienne grønnsakene. Sett hver grønnsak til side i separate hauger. Kok opp en stor kjele med vann. Del opp grønnsakene i grupper og kok dem delvis hver for seg ved å dyppe dem i det varme vannet i 1 minutt eller mindre. Ikke forkok soppen eller de grønne løkene. Surr soppen i smør til den er kokt. Når alle grønnsakene er delvis kokt eller kokt, kan du blande dem i en stor bolle sammen med de grønne løkene.
  3. 33. Tilsett 1 spiseskje olje i en varm wokpanne. Ta ut hvitløksbitene og ingefæren fra kjøttmarinaden. Del opp svinekjøttet og kyllingen i tre porsjoner hver. Wok disse hver for seg veldig raskt til de er gjennomkokte, og bland kjøtttypene. Sett til side.
  4. 44. Tilsett 1 spiseskje olje i den varme pannen. Wok 2–3 never av de blandede grønnsakene i et halvt minutt. Rør inn en liten porsjon av kjøttblandingen. Tilsett 2 spiseskjeer østerssaus mens du wokker. Bland godt og server på en seng av nudler. Gjenta med resten av ingrediensene. Pass på å wokke grønnsakene i små porsjoner til alt er kokt og godt blandet sammen.