Hello Fresh Mobile Banner
New-Style Sashimi

New-Style Sashimi

oppdag en ny og spennende måte å lage sashimi på med vår moderne oppskrift, perfekt for sushi-elskere som ønsker en oppgradering.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 teskje sesamfrø
  • 2. 85 gram sashimikvalitet flakfisk, tynne skiver skåret på skrå
  • 3. 1 liten fedd hvitløk, finhakket
  • 4. Fint juliennet fersk ingefær
  • 5. Fersk gressløk, kuttet i 4 cm lange biter, etter smak
  • 6. 2 teskjeer soyasaus
  • 7. 2 teskjeer ferskpresset sitronjuice
  • 8. 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 9. 2 teskjeer sesamolje

Fremgangsmåte

  1. 11. I en liten stekepanne over middels varme rister du sesamfrø til de er duftende og gylne. Sett til side i en liten skål.
  2. 22. Legg fisken på en tallerken. Gni den inn med hvitløk. Strø ingefær og gressløk over fisken. Drypp med soyasaus og sitronsaft. Strø over sesamfrø.
  3. 33. Varm opp olivenolje og sesamolje i en liten kjele til det begynner å ryke.
  4. 44. Hell den varme oljen over fisken. Den varme oljen vil brune fisken så snart den kommer i kontakt.