Sørvestlig BBQ-kyllingbryst
Lær hvordan du lager saftig southwestern bbq kyllingbryst med deilige krydder og barbecuesaus. Perfekt for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/8 kopp Irvine Spices Smokey Rotisserie Blend Seasoning
- 2. 4 spiseskjeer finhakket hvitløk
- 3. 6 spiseskjeer barbequesaus (etter eget valg)
- 4. 2 spiseskjeer olivenolje
- 5. Salt og nykvernet svart pepper
- 6. 1,4 kilo uten ben kyllingbryst
Fremgangsmåte
- 1Bland Smokey Rotisserie-krydder, hakket hvitløk, barbequesaus, olivenolje, salt og pepper i en stor bolle som rommer kyllingen, og bland godt. Gni kyllingbrystene inn med sausen og la dem marinere, dekket og i kjøleskapet, i minst 30 minutter. Stek kyllingen helt gjennom på en varm grill.