Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig BBQ-kyllingbryst

Sørvestlig BBQ-kyllingbryst

Lær hvordan du lager saftig southwestern bbq kyllingbryst med deilige krydder og barbecuesaus. Perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/8 kopp Irvine Spices Smokey Rotisserie Blend Seasoning
  • 2. 4 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 3. 6 spiseskjeer barbequesaus (etter eget valg)
  • 4. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 5. Salt og nykvernet svart pepper
  • 6. 1,4 kilo uten ben kyllingbryst

Fremgangsmåte

  1. 1Bland Smokey Rotisserie-krydder, hakket hvitløk, barbequesaus, olivenolje, salt og pepper i en stor bolle som rommer kyllingen, og bland godt. Gni kyllingbrystene inn med sausen og la dem marinere, dekket og i kjøleskapet, i minst 30 minutter. Stek kyllingen helt gjennom på en varm grill.