Luftig smørkremfrosting

Luftig smørkremfrosting

Lær hvordan du lager en myk og luftig buttercream frosting perfekt for kaker og cupcakes. En enkel oppskrift som gir en deilig, fluffy glasur.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper melis (konfektørsukker)
  • 2. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 3. 1 eggehvite
  • 4. 1/2 spiseskje vann
  • 5. 3 spiseskjeer smør, myknet

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland alle ingrediensene i en bolle. Pisk på lav hastighet for å blande. Pisk deretter på høy hastighet til det er glatt og luftig, omtrent 5–10 minutter. Hvis det blir for stivt, pisk inn noen dråper vann.