
Grillet oksekjøtt i terninger eller hamburger
utforsk deilige oppskrifter på grillet oksekube og hamburger. perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddag. enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 løk, hakket
- 2. 1 spiseskje smør
- 3. 1 spiseskje sennep
- 4. 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 5. 1 spiseskje hvit eddik
- 6. 2 spiseskjeer hvitt sukker
- 7. 1/2 teskje salt
- 8. 1/2 teskje malt svart pepper
- 9. 1/2 kopp ketchup
- 10. 450 gram sirloin, skåret i 2,5 cm terninger
- 11. 200 gram vermicellipasta
Fremgangsmåte
- 11. I en stor, tung stekepanne, stek løk i smør eller margarin over middels varme. Tilsett kjøtt, og kok til det er godt brunt.
- 22. Bland inn sennep, Worcestershire-saus, eddik, salt, pepper og ketchup. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke til sausen dekker kjøttet. Server varmt.



