Grillet oksekjøtt i terninger eller hamburger

Grillet oksekjøtt i terninger eller hamburger

utforsk deilige oppskrifter på grillet oksekube og hamburger. perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddag. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 løk, hakket
  • 2. 1 spiseskje smør
  • 3. 1 spiseskje sennep
  • 4. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 5. 1 spiseskje hvit eddik
  • 6. 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 9. 1/2 kopp ketchup
  • 10. 450 gram sirloin, skåret i 2,5 cm terninger
  • 11. 200 gram vermicellipasta

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor, tung stekepanne, stek løk i smør eller margarin over middels varme. Tilsett kjøtt, og kok til det er godt brunt.
  2. 22. Bland inn sennep, Worcestershire-saus, eddik, salt, pepper og ketchup. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke til sausen dekker kjøttet. Server varmt.