Grillet sørvestlig flankbiff med ovnsbakte røde paprika og avocado, servert med Bush's Black Bean Fiesta Grillin'-bønner
Oppdag oppskriften på saftig grillstekt flank steak med smakfulle røde paprika og avokado, servert med Bush's Black Bean Fiesta Grillin' Beans. Perfekt for sommermåltidet!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. En flankbiff på omtrent 700 gram
- 2. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 3. 3 ss ekstra jomfru olivenolje
- 4. 2 ss rødvinseddik
- 5. 1 rød paprika, ristet og hakket
- 6. 1/2 liten rødløk, hakket
- 7. 2 avokadoer, delt i to, fjernet stein og hakket
- 8. 1 ss hakket koriander
- 9. 2 romainesalat-hoder, skåret i staver
- 10. Bush's® Black Bean Fiesta Grillin' Beans®
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm en grill til høy varme. Når den er varm, børst grillristene lett med olje. Krydre biffen med salt og pepper etter smak. Grill biffen til den er lett forkullet og sprø, og et steketermometer som er satt inn horisontalt i kjøttet viser 130 grader for medium-rare, ca. 7-8 minutter på hver side. La den hvile på et skjærebrett i 10 minutter før du skjærer i den.
- 22. Visp sammen olivenolje, 1/2 teskje salt og eddik i en bolle. Vend inn pepper og løk; vend forsiktig inn avokado og koriander.
- 33. Skjær biffen mot fibrene, fordel den på tallerkener over romanosalat, og topp med pepper og avokado. Server med Bush's® Black Bean Fiesta Grillin' Beans®.