Frostig sitronpai
oppskrift på frostig lemon pie, en forfriskende sitronpai perfekt for sommeren. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 1/2 unser sitron- eller sitronaroma vodka (anbefalt: Grey Goose Le Citron)
- 2. 3/4 unser agavesirup
- 3. 1/2 unser mandellikør (anbefalt: Amaretto Disaronno)
- 4. 1/2 sitron, kuttet i små biter
- 5. 1/2 kopp is
- 6. Sitronzest-marengs, oppskrift følger
- 7. 2 eggehviter
- 8. 2 teskjeer sukker
- 9. 1/2 unser mandellikør (anbefalt: Amaretto Disaronno)
- 10. 1/2 teskje sitronzest
Fremgangsmåte
- 11. Bland ingrediensene i et glass og muddle, sil over i et avkjølt martiniglass, og topp med sitronzest-meringue.
- 22. Ha eggehvitene i en liten bolle, pisk på høy hastighet i ett minutt, tilsett sukker, mandellikør og sitrusskall. Fortsett å piske til det dannes stive topper. Legg det på toppen av drinken, tenn med en butanbrenner til tuppene er gylne, og server umiddelbart.