Frostig sitronpai

Frostig sitronpai

oppskrift på frostig lemon pie, en forfriskende sitronpai perfekt for sommeren. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 unser sitron- eller sitronaroma vodka (anbefalt: Grey Goose Le Citron)
  • 2. 3/4 unser agavesirup
  • 3. 1/2 unser mandellikør (anbefalt: Amaretto Disaronno)
  • 4. 1/2 sitron, kuttet i små biter
  • 5. 1/2 kopp is
  • 6. Sitronzest-marengs, oppskrift følger
  • 7. 2 eggehviter
  • 8. 2 teskjeer sukker
  • 9. 1/2 unser mandellikør (anbefalt: Amaretto Disaronno)
  • 10. 1/2 teskje sitronzest

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland ingrediensene i et glass og muddle, sil over i et avkjølt martiniglass, og topp med sitronzest-meringue.
  2. 22. Ha eggehvitene i en liten bolle, pisk på høy hastighet i ett minutt, tilsett sukker, mandellikør og sitrusskall. Fortsett å piske til det dannes stive topper. Legg det på toppen av drinken, tenn med en butanbrenner til tuppene er gylne, og server umiddelbart.