Hello Fresh Mobile Banner
Hvitvin-dampede blåskjell

Hvitvin-dampede blåskjell

Lær hvordan du lager hvittvinsdampede blåskjell med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull forrett eller lett hovedrett. Rask og enkel tilberedning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp sjalottløk
  • 3 pund blåskjell, renset og børstet
  • 2 kopper hvitvin (halv flaske)
  • 1 kopp hakkede tomater

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor panne, varm opp olivenolje. Tilsett sjalottløk og kok til den er gjennomsiktig, ca. 3 minutter. Legg i blåskjell og hvitvin. Dekk til og damp blåskjellene til de åpner seg, ca. 5 til 7 minutter. Rør inn tomater. Fjern fra varmen. Server med crusty brød.