Hello Fresh Mobile Banner
Grillet reker, sukkererter og vårblanding med sørvestlig vinaigrette

Grillet reker, sukkererter og vårblanding med sørvestlig vinaigrette

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull salat med grillede reker, sukkererter og vårmix, toppet med en krydret sørvestlig vinaigrette. Perfekt for sommeren!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund rå, medium-store reker, skrelte og rensede
  • 2. Southwest-vinaigrette, oppskrift følger
  • 3. Salt og nykvernet svart pepper, etter smak
  • 4. 1 pakke (8,75 oz.) DOLE® Extra Veggie¿ med sukkererter
  • 5. 1 kopp hermetiske svarte bønner, skylt og avrent
  • 6. 1 middels stor avokado, skrelt og i terninger
  • 7. 1/2 kopp skivet DOLE Rødløk
  • 8. Lett knuste tortillachips eller maischips
  • 9. 1/3 kopp rapsolje
  • 10. 2 ss eplesidereddik
  • 11. 2 ss limesaft
  • 12. 1 ss tørket tacokrydder (fra en 1-unse pakke)

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp grillen til middels varme. Vend reker i 2 spiseskjeer Southwest-vinaigrette og krydre med salt og pepper etter smak. Grill rekene i 4 til 5 minutter, eller til de er rosa, og snu dem én gang. Bland salatblanding, sukkererter fra pose, svarte bønner, avokado og rødløk i en stor bolle. Vend inn Southwest-vinaigrette etter smak. Fordel salaten på 4 tallerkener. Topp hver med grillede reker og dryss over knuste tortillachips, etter ønske.
  2. 22. Southwest-vinaigrette: Visp sammen 1/3 kopp rapsolje, 2 spiseskjeer eplesidereddik, 2 spiseskjeer limesaft og 1 spiseskje tørket tacokrydder (fra en 1-unse pakke) til det er godt blandet. Krydre med salt og nykvernet svart pepper etter smak. Gir omtrent 1 kopp.