English muffins
Lær hvordan du lager deilige english muffins hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost eller som snacks. Enkelt, raskt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
frokost
Ingredienser
- 1/2 kopp fettfri tørrmelk
- 1 spiseskje sukker
- 1 teskje salt
- 1 spiseskje margarin
- 1 kopp varmt vann
- 1 pakke tørrgjær
- 1/8 teskje sukker
- 1/3 kopp lunkent vann
- 2 kopper hvetemel, siktet
- Non-stick vegetabilsk spray
Fremgangsmåte
- 1I en bolle blander du den tørkede melken, 1 spiseskje sukker, 1/2 teskje salt, fettstoffet og det varme vannet, og rører til sukkeret og saltet er oppløst. La det avkjøle. I en separat bolle blander du gjæren og 1/8 teskje sukker i 1/3 kopp varmt vann og lar det stå til gjæren har løst seg opp. Tilsett dette i den tørre melblandingen. Sikt inn melet og rør godt med en tresleiv. Dekk bollen med et klede og la den hvile på et lunt sted i 30 minutter.
- 2Forvarm stekepannen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
- 3Tilsett den resterende 1/2 teskje salt i melblandingen og rør godt. Plasser metallringer på stekepannen og lett smør dem med vegetabilsk spray. Bruk en isskje nummer 20, og legg to baller av røren i hver ring. Dekk med et lokk eller et bakepapir og stek i 5 til 6 minutter. Fjern lokket og snu ringene med tang. Dekk igjen med lokket og stek i ytterligere 5 til 6 minutter, eller til de er gyldne. Legg dem på en avkjølingsrist, fjern ringene og la dem avkjøle. Del med en gaffel og server.