Hello Fresh Mobile Banner
Ond gris med grønnsaker og fettucine

Ond gris med grønnsaker og fettucine

oppskrift på wicked pork med grønnsaker og fettuccine, perfekt for en smakfull hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 fedd hvitløk, skrelt
  • 1 (2,5 cm) stykke fersk ingefær, skrelt
  • 1/4 kopp frøete og grovhakket jalapeños
  • 3/4 kopp grovhakket rød paprika
  • 2 spiseskjeer soyasaus
  • 1 spiseskje riseddik
  • 1 spiseskje ferskpresset appelsinjuice
  • 1/2 fersk ananas, skrelt og kjernet, grovhakket
  • 1 lime, presset
  • 1 teskje nykvernet pepper
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje kinesisk femkrydder
  • 1 (ca. 1,5–2 kg) svinefilet
  • Reservert marinade fra ovenfor
  • 4 spiseskjeer risvinseddik
  • 2 spiseskjeer limejuice
  • 1 spiseskje hakket koriander
  • 1 teskje rød pepperflak
  • 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 2 kopper skivet baby bok choy (skåret i fire deler på langs)
  • 1 1/2 kopper kjernet og tynnhakket grønnkål
  • 1/2 kopp diagonalskåret grønn løk
  • 1 pund fettucine
  • 1 spiseskje ekstra virgin olivenolje
  • 1 spiseskje soyasaus

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage marinaden til svinekjøttet: I en food processor, puls hvitløk og ingefær 3 ganger. Tilsett jalapeño og rød paprika, puls 3 ganger. Tilsett resten av ingrediensene unntatt svinekjøttet, puls 3 til 5 ganger for å blande godt, men ikke kjøre til en glatt masse. Krydre etter smak. Ta ut 1 ½ kopp marinade og sett til side. Legg svinekjøttet i en lufttett plastpose og hell marinaden over. Sett i kjøleskapet i minst 1 time, opp til 4 timer.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Ta svinekjøttet ut av kjøleskapet mens ovnen varmes opp, og sil av overflødig marinade og kast den. Plasser svinekjøttet i en stekeplate med rist og stek til den indre temperaturen når 71 grader Celsius (160 grader Fahrenheit) på et øyeblikksmåler, ca. 1 time og 30 minutter.
  3. 3I mellomtiden, for å lage grønnsakene: I en middels, ikke-reaktiv bolle, visp sammen den reserverte marinaden, eddik, limesaft, koriander, rød pepperflak og rør inn oljen i en tynn stråle. Tilsett halvparten av vinaigretten i en stor bolle med bok choy, kål og grønne løk, og vend forsiktig for å blande. Dekk til og sett til side. Sett den andre halvparten av vinaigretten til side.
  4. 4Kok pasta al dente i henhold til pakkens anvisninger, tilsett olivenolje og soyasaus, og vend forsiktig for å blande.
  5. 5Ta svinekjøttet ut av ovnen og la det hvile, dekket løst, i 10 minutter. Skjær i tynne skiver.
  6. 6Til slutt: Anrett pastaen på et stort serveringsfat og topp med skivet svinekjøtt og de forberedte grønnsakene. Drypp hele retten med omtrent 1/3 kopp av den reserverte vinaigretten. Server umiddelbart.