Portobello Napoleon

Portobello Napoleon

oppskrift på portobello napoleon, en smakfull og enkel vegetarrett. perfekt som forrett eller hovedrett for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Ekstra jomfru olivenolje
  • 4 store portobelloburgere
  • 1 rød tomat, skivet
  • 1 gul tomat, skivet
  • 450 gram sveitsk kål eller spinat, blansjert og presset for overflødig vann
  • 225 gram hvite bønner, kokte og usaltede
  • 225 gram brunt ris, kokt som pilaf
  • Salt og pepper
  • 50 gram Parmesan, skåret i tynne skiver
  • 1/2 teskje hvitløk, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær portobellosoppene i tre biter hver, grill dem og hold dem varme. Varm opp hvitløk i en unse olivenolje. Tilsett bønner og krydre med salt og pepper. I en separat panne, varm opp olivenolje og surrkål. Krydre og grill tomatene, og hold dem varme. Legg ris i midten av tallerkenen. Topp med sopp, rød tomat, surrkål, portobello, gul tomat, surrkål, portobello. Omgi med bønnene og dryss over parmesan.