Portobello Napoleon
oppskrift på portobello napoleon, en smakfull og enkel vegetarrett. perfekt som forrett eller hovedrett for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Ekstra jomfru olivenolje
- 4 store portobelloburgere
- 1 rød tomat, skivet
- 1 gul tomat, skivet
- 450 gram sveitsk kål eller spinat, blansjert og presset for overflødig vann
- 225 gram hvite bønner, kokte og usaltede
- 225 gram brunt ris, kokt som pilaf
- Salt og pepper
- 50 gram Parmesan, skåret i tynne skiver
- 1/2 teskje hvitløk, hakket
Fremgangsmåte
- 1Skjær portobellosoppene i tre biter hver, grill dem og hold dem varme. Varm opp hvitløk i en unse olivenolje. Tilsett bønner og krydre med salt og pepper. I en separat panne, varm opp olivenolje og surrkål. Krydre og grill tomatene, og hold dem varme. Legg ris i midten av tallerkenen. Topp med sopp, rød tomat, surrkål, portobello, gul tomat, surrkål, portobello. Omgi med bønnene og dryss over parmesan.