
Beste kjøttkaker
oppskrift på den beste kjøttkaken, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og garantert suksess i ovnen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1, 2 pund kjøttdeig av storfe
- 2 egg
- 1 liten løk, hakket
- 2/3 kopp pluss 2 spiseskjeer Kikkoman Katsu-saus, delt
- 1 grønn løk, grovhakket
- 2 kopper Kikkoman Panko brødsmuler
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 2I en blandebolle, kombiner storfekjøtt, panko, 2/3 kopp av Katsu-sausen, løk, grønn løk og egg, og bland med en gaffel til det er godt blandet.
- 3Form blandingen til en avlang form og legg den i en brødform på 23 cm.
- 4Stek i 1 time, og pensle av og til med de resterende 2 spiseskjeene Katsu-saus.