Beste kjøttkaker

Beste kjøttkaker

oppskrift på den beste kjøttkaken, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og garantert suksess i ovnen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1, 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 2 egg
  • 1 liten løk, hakket
  • 2/3 kopp pluss 2 spiseskjeer Kikkoman Katsu-saus, delt
  • 1 grønn løk, grovhakket
  • 2 kopper Kikkoman Panko brødsmuler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 2I en blandebolle, kombiner storfekjøtt, panko, 2/3 kopp av Katsu-sausen, løk, grønn løk og egg, og bland med en gaffel til det er godt blandet.
  3. 3Form blandingen til en avlang form og legg den i en brødform på 23 cm.
  4. 4Stek i 1 time, og pensle av og til med de resterende 2 spiseskjeene Katsu-saus.