Krabbekremostdip
Lær hvordan du lager en deilig krabbe og kremostdip, perfekt som forrett eller snacks. En enkel oppskrift som imponerer gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Én 340 gram stor beholder med kremost, romtemperert
- 2 spiseskjeer majones
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 1/2 sitron, saftet
- 2 teskjeer tørr sherry
- 1/4 teskje crab boil-krydder (anbefalt: Old Bay)
- 1/4 teskje kosher-salt
- Nykvernet pepper
- Én 170 gram boks med krabbekjøtt
- 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk, pluss mer til pynt
- Røde og grønne paprika, med firkantede bunner
- Fiolettkål, med rufsete blader og uthullet
- Radicchio, med rufsete blader og uthullet
- Grønnkål, med rufsete blader og uthullet
- Miniatyrgulrøtter
- Iskrystaller av reddik
- Treviso-salatblad
- Agurkspears
- Cherrytomater og grønne cocktailoliven på spyd
- Focacciastykker
- Baguettstenger
- Bagelchips, til laksesdip
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland sammen kremost, majones, Worcestershire-saus, sitronsaft, sherry, krabbekrydder, salt og pepper i en middels stor bolle. Vend inn krabbekjøttet og gressløk. Topp med ekstra gressløk.