Krabbekremostdip

Krabbekremostdip

Lær hvordan du lager en deilig krabbe og kremostdip, perfekt som forrett eller snacks. En enkel oppskrift som imponerer gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Én 340 gram stor beholder med kremost, romtemperert
  • 2 spiseskjeer majones
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1/2 sitron, saftet
  • 2 teskjeer tørr sherry
  • 1/4 teskje crab boil-krydder (anbefalt: Old Bay)
  • 1/4 teskje kosher-salt
  • Nykvernet pepper
  • Én 170 gram boks med krabbekjøtt
  • 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk, pluss mer til pynt
  • Røde og grønne paprika, med firkantede bunner
  • Fiolettkål, med rufsete blader og uthullet
  • Radicchio, med rufsete blader og uthullet
  • Grønnkål, med rufsete blader og uthullet
  • Miniatyrgulrøtter
  • Iskrystaller av reddik
  • Treviso-salatblad
  • Agurkspears
  • Cherrytomater og grønne cocktailoliven på spyd
  • Focacciastykker
  • Baguettstenger
  • Bagelchips, til laksesdip

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Bland sammen kremost, majones, Worcestershire-saus, sitronsaft, sherry, krabbekrydder, salt og pepper i en middels stor bolle. Vend inn krabbekjøttet og gressløk. Topp med ekstra gressløk.