Neelys BBQ Nachos

Neelys BBQ Nachos

oppskrift på neelys bbq nachos med saftig kjøtt, smeltet ost og friske tilbehør. perfekt for sommergrilling og helgearrangementer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pose tortilla chips
  • 1/2 kopp Neelys Barbecue-krydder, oppskrift følger
  • 170 gram hakket svinekjøtt, storfekjøtt eller kylling
  • 4 gram Neelys Barbecue-saus, oppskrift følger
  • 4 gram nacho-ost, smeltet
  • 1 (4-grams) boks med skivede jalapeños, drenert
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1 1/2 kopper paprika
  • 3 3/4 spiseskjeer løkpulver
  • 2 kopper ketchup
  • 1 kopp vann
  • 1/2 kopp eplesidereddik
  • 5 spiseskjeer lys brunt sukker
  • 5 spiseskjeer sukker
  • 1/2 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 1/2 spiseskje løkpulver
  • 1/2 spiseskje malt sennep
  • 1 spiseskje sitronsaft
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus

Fremgangsmåte

  1. 1Legg tortillachips i en haug på et fat. Strø over Neelys Seasoning.
  2. 2Fordel hakket svinekjøtt, storfekjøtt eller kylling oppå chipsene. Strø over mer krydder og hell Neelys Barbeque-saus over kjøttet. Topp med smeltet nacho-ost.
  3. 3Dryss lett over mer Neelys Barbeque Seasoning på osten. Topp med jalapeños for ekstra krydder.
  4. 4Bland alle ingrediensene godt sammen.
  5. 5I en stor kjele, kombiner alle ingrediensene og rør godt. Kok opp, reduser varmen og la det småkoke uten lokk, med jevnt omrøring hver 15. minutt, i 1 time og 15 minutter.
  6. 63 1/2 kopper