
Neelys BBQ Nachos
oppskrift på neelys bbq nachos med saftig kjøtt, smeltet ost og friske tilbehør. perfekt for sommergrilling og helgearrangementer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pose tortilla chips
- 1/2 kopp Neelys Barbecue-krydder, oppskrift følger
- 170 gram hakket svinekjøtt, storfekjøtt eller kylling
- 4 gram Neelys Barbecue-saus, oppskrift følger
- 4 gram nacho-ost, smeltet
- 1 (4-grams) boks med skivede jalapeños, drenert
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1 1/2 kopper paprika
- 3 3/4 spiseskjeer løkpulver
- 2 kopper ketchup
- 1 kopp vann
- 1/2 kopp eplesidereddik
- 5 spiseskjeer lys brunt sukker
- 5 spiseskjeer sukker
- 1/2 spiseskje nykvernet svart pepper
- 1/2 spiseskje løkpulver
- 1/2 spiseskje malt sennep
- 1 spiseskje sitronsaft
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
Fremgangsmåte
- 1Legg tortillachips i en haug på et fat. Strø over Neelys Seasoning.
- 2Fordel hakket svinekjøtt, storfekjøtt eller kylling oppå chipsene. Strø over mer krydder og hell Neelys Barbeque-saus over kjøttet. Topp med smeltet nacho-ost.
- 3Dryss lett over mer Neelys Barbeque Seasoning på osten. Topp med jalapeños for ekstra krydder.
- 4Bland alle ingrediensene godt sammen.
- 5I en stor kjele, kombiner alle ingrediensene og rør godt. Kok opp, reduser varmen og la det småkoke uten lokk, med jevnt omrøring hver 15. minutt, i 1 time og 15 minutter.
- 63 1/2 kopper