
Rødbetsegg med eggerøre
oppskrift på rødbete egg - en smakfull og enkel rett som passer til alle anledninger. lær hvordan du lager rødbete egg trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp brunt sukker
- 1/2 teskje salt
- 3/4 kopp eplesidereddik
- 1/4 kopp vann
- 1 kvart hermetiske rødbeter og juice
- 3 klyper blandet sylte-krydder
- 12 egg, hardkokte og skrelte
Fremgangsmåte
- 1Bland sukker, salt, eplecidereddik, vann, 1 kopp rødbetjuice, og den blandede sylteekstrakten, og varm opp. La det småkoke i 15 minutter. Tilsett rødbetene i blandingen. Hell over hardkokte, skrelte egg. Sett i kjøleskapet over natten. Skjær eggene i to før servering.




