Rødbetsegg med eggerøre

Rødbetsegg med eggerøre

oppskrift på rødbete egg - en smakfull og enkel rett som passer til alle anledninger. lær hvordan du lager rødbete egg trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp brunt sukker
  • 1/2 teskje salt
  • 3/4 kopp eplesidereddik
  • 1/4 kopp vann
  • 1 kvart hermetiske rødbeter og juice
  • 3 klyper blandet sylte-krydder
  • 12 egg, hardkokte og skrelte

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sukker, salt, eplecidereddik, vann, 1 kopp rødbetjuice, og den blandede sylteekstrakten, og varm opp. La det småkoke i 15 minutter. Tilsett rødbetene i blandingen. Hell over hardkokte, skrelte egg. Sett i kjøleskapet over natten. Skjær eggene i to før servering.