Lux Quesadilla

Lux Quesadilla

oppskrift på the lux quesadilla - en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager den perfekt hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 unser benfri, skinnfri kyllingbryst, skåret i små terninger
  • Salt og pepper
  • 3 aspargesstenger, skåret i 2,5 cm biter
  • 2 ss smør
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 3 sjampinjonger, finhakket
  • 1 ss tørr hvitvin
  • 113 gram revet Colby-ost
  • En 25 cm stor maislefse
  • 2 skiver bacon, kokt og smuldret

Fremgangsmåte

  1. 1Sett en stekepanne over middels høy varme. Strø kyllingen med salt og pepper og kok den til den er gjennomstekt, ca. 6 minutter. Sett til side.
  2. 2I samme panne, sautér aspargesen i 1 spiseskje av smøret over middels varme i ca. 4 minutter. Sett til side.
  3. 3I en annen panne, sautér sjalottløk i resten av smøret (1 spiseskje) i 1 minutt, tilsett deretter hvitløk og sautér i ytterligere ett minutt. Tilsett sopp og sautér i tre minutter til. Hell i vinen og kok til blandingen er redusert til en pastaaktig konsistens, ca. fem minutter. Krydre med salt og pepper.
  4. 4Strø halvparten av osten over halve tortillaen. Fordel sopptblandingen jevnt over osten. Topp med asparges, kylling og bacon, og strø over resten av osten. Brett opp tortillaen og varm den i en panne til osten har smeltet og tortillaen er gyllen. Server.