
Tuile Biscuit
Lær hvordan du lager deilige tuile biscuits med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til iskrem eller dessert. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 18 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1, 2 unser mel
- 2 unser pulverisert sukker
- 1 eggehvite
- 2 flytende unser smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2I en stor bolle, sikt sammen mel og sukker.
- 3I en liten bolle, bland eggehvitene og smøret. Tilsett det langsomt i de tørre ingrediensene. Bland godt slik at alle klumper forsvinner.
- 4Bruk en silikonmatte, legg ut en mal (hvilken som helst form du ønsker), og fordel røren med en palettkniv slik at røren er like tykk som malen.
- 5Sett i fryseren i 3 til 4 minutter, og ta ut. Bruk en kniv til å skjære rundt innsiden av malen, pass på å ikke endre formen på kjeksene.
- 6Stek på et bakepapirkledd stekebrett i 4 til 6 minutter, til de er lett brune rundt kantene.
- 7Ta kjeksene forsiktig av stekebrettet med en metallspade, da de vil fortsette å steke litt på det varme brettet. Server.