Tuile Biscuit

Tuile Biscuit

Lær hvordan du lager deilige tuile biscuits med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til iskrem eller dessert. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 18 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1, 2 unser mel
  • 2 unser pulverisert sukker
  • 1 eggehvite
  • 2 flytende unser smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2I en stor bolle, sikt sammen mel og sukker.
  3. 3I en liten bolle, bland eggehvitene og smøret. Tilsett det langsomt i de tørre ingrediensene. Bland godt slik at alle klumper forsvinner.
  4. 4Bruk en silikonmatte, legg ut en mal (hvilken som helst form du ønsker), og fordel røren med en palettkniv slik at røren er like tykk som malen.
  5. 5Sett i fryseren i 3 til 4 minutter, og ta ut. Bruk en kniv til å skjære rundt innsiden av malen, pass på å ikke endre formen på kjeksene.
  6. 6Stek på et bakepapirkledd stekebrett i 4 til 6 minutter, til de er lett brune rundt kantene.
  7. 7Ta kjeksene forsiktig av stekebrettet med en metallspade, da de vil fortsette å steke litt på det varme brettet. Server.