Sjokolade- og peanøttsmør-smoothie

Sjokolade- og peanøttsmør-smoothie

Lær hvordan du lager en deilig sjokolade-peanut butter swirl smoothie. Perfekt for en energigivende frokost eller mellommåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke

Ingredienser

  • 1. 2 unser bittersøt sjokolade, hakket
  • 2 unser kremfløte
  • 2 store bananer, skrellet, hakket og fryst
  • 10 unser gresk yoghurt
  • 1 kopp lettmelk
  • 2 store spiseskjeer glatt peanøttsmør, for eksempel Skippy

Fremgangsmåte

  1. 1Legg sjokoladen og fløten i en liten bolle som settes over—ikke i!—simmerende vann, og rør til sjokoladen smelter. Ta av varmen og la det avkjøle i 5 minutter.
  2. 2Hell halvparten av den smeltede sjokoladen i en blender sammen med bananene, yoghurt, melk og peanøttsmør. Kjør til det er jevnt og luftige, ca. 2 minutter.
  3. 3Drypp den resterende smeltede sjokoladen i bunnen av og langs sidene på to store glass. Fyll hvert glass med smoothien og server umiddelbart.