
Kyllingpannekaker
Lær hvordan du lager deilige chicken pancakes, en enkel og smakfull rett som passer for hele familien. Perfekt til frokost eller lunsj!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1/2 teskje karri pulver
- 2. 1/2 kopp valnøtter eller pekannøtter
- 3. 2 kopper skinnfri, kokt, ovnsbakt kylling, skåret i grove biter
- 4. 1 egg
- 5. Salt og nykvernet svart pepper
- 6. Mel til å vende i
- 7. 2 spiseskjeer smør
- 8. 2 porsjoner coleslaw eller grønn mesclun-salat vendt med vinaigrette
- 9. Rømme, valgfritt
- 10. 1/2 kopp hver finhakket løk og Granny Smith- epler
Fremgangsmåte
- 11. Kok løk og epler i smør, til de er møre, og smak til med karri. I en food processor, grovhakk nøttene sammen med kyllingen. Tilsett de kokte løkene og eplene og egget, og kjør bare til alt er blandet og nesten puréaktig. Blandingen skal henge sammen, men ikke være for pastøs. Krydre med 1/2 teskje salt og nykvernet svart pepper. Form blandingen til 8 små kaker. Vend dem lett i mel og stek i smør i 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
- 22. Server over en grønn salat eller med kål. De er deilige med rømme på toppen.