
Alkoholfri sangria
Lær hvordan du lager en deilig og forfriskende non-alcoholic sangria. Perfekt for sommerens fester eller hverdagsnyting uten alkohol.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1 eple, skrelt og tynne skiver
- 1 sitron, presset
- 1 appelsin, presset
- 1 appelsin, delt i båter
- 3/4 kopp frosset konsentrat av tranebær- og druejuice, tint
- En liten klype malt kanel
- 3 kopper seltzervann (eller halvparten seltzervann og halvparten hvitvin)
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor mugg blander du sangriablandingen ved å tilsette epleskivene og sitronsaften i muggen og røre. Tilsett deretter appelsinjuice, appelsinskiver, den frosne konsentratet av tranebær og drue, og kanel. La blandingen stå i en time (opptil 12 timer) for å la smakene utvikle seg. Rett før servering, tilsett seltzeren i muggen. Server i glass fylt med is.
- 2Valgfritt: erstatt halvparten av seltzervannet med en tørr hvitvin.