
Stekt tartar
Lær hvordan du lager en klassisk steak tartare. En enkel oppskrift på en elegant forrett som imponerer. Perfekt for spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund filet mignon, i terninger*
- 1/2 liten rød løk, finhakket
- 2 ss kapers, drenert
- 1 ss hakket fersk persille
- 1 ss Dijon-sennep
- 2 ss olivenolje
- 2 ts Worcestershire-saus
- 2 ts sterk saus (anbefalt: Tabasco)
- 1 stort eggeplomme
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- Grillet landbrød, til servering
Fremgangsmåte
- 1Plasser filet mignon i en food processor og puls til det er finhakket. Overfør til en avkjølt bolle. Bland inn løk, kapers, persille, Dijon, olje, Worcestershire, hot sauce og egg. Krydre med salt og pepper. Server umiddelbart med grillet landbrød.
- 2Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.
- 3* Advarsel: Inntak av rå eller underkokt kjøtt kan vesentlig øke risikoen for matforgiftning.