En enkel opp-ned-kake

En enkel opp-ned-kake

oppskrift på enkle og deilige oppnedkaker. perfekt som dessert eller kake til fest. enkel å følge steg-for-steg-instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kan (20 oz.) DOLE® ananasskiver
  • 1/4 kopp smør eller margarin, smeltet
  • 2/3 kopp pakket brunt sukker
  • 10 maraschino-kirsebær
  • 1 pakke (18,25 oz.) gul eller ananas-smaksatt kakeblanding

Fremgangsmåte

  1. 1Sil av ananas; sett til side ¾ kopp juice.
  2. 2Rør sammen smeltet smør og brunt sukker i en 12-tommers stekepanne med varmebestandig håndtak. Arranger ananasskivene i sukkerblandingen. Plasser en kirsebær i midten av hver ananasskive.
  3. 3Forbered kakerøren i henhold til pakningsanvisningen, og erstatt vannet med den reserverte ¾ koppen juice. Hell røren jevnt over ananasen.
  4. 4Stek ved 175 °C (350 °F), i 40 til 45 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.
  5. 5La avkjøle i 5 minutter. Løsne kantene og snu kaken opp ned på serveringsfat.
  6. 6Merk: Kaken kan stekes i en 33x23 cm (13x9 tommer) bakeform i stedet for i stekepannen. Forbered og monter kaken som beskrevet ovenfor, men kutt to ananasskiver i to, og plasser hele skiver langs kantene av formen og de halverte i midten. Plasser kirsebær i midten av skivene. Stek og avkjøl som beskrevet.
  7. 7Mini Upside Down-kaker:
  8. 8Sil av innholdet i en boks (570 g) DOLE® Knust Ananas, og sett til side juicen.
  9. 9Smør 24 muffinsformer. Rør inn ⅓ kopp smeltet smør med ⅔ kopp pakket brunt sukker.
  10. 10Fordel sukkerblandingen jevnt i bunnen av formene; legg omtrent 1 spiseskje knust ananas over sukkerblandingen.
  11. 11Forbered kakerøren som ovenfor. Hell røren jevnt i formene.
  12. 12Stek i 20 til 25 minutter.
  13. 13Snus opp ned på serveringsfat. Gir 24 små kaker.
  14. 14Per porsjon: 293 kalorier, 7 g fett (4 g mettet), 0 mg kolesterol, 310 mg natrium, 58 g karbohydrater, 1 g protein.