
En enkel opp-ned-kake
oppskrift på enkle og deilige oppnedkaker. perfekt som dessert eller kake til fest. enkel å følge steg-for-steg-instruksjoner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kan (20 oz.) DOLE® ananasskiver
- 1/4 kopp smør eller margarin, smeltet
- 2/3 kopp pakket brunt sukker
- 10 maraschino-kirsebær
- 1 pakke (18,25 oz.) gul eller ananas-smaksatt kakeblanding
Fremgangsmåte
- 1Sil av ananas; sett til side ¾ kopp juice.
- 2Rør sammen smeltet smør og brunt sukker i en 12-tommers stekepanne med varmebestandig håndtak. Arranger ananasskivene i sukkerblandingen. Plasser en kirsebær i midten av hver ananasskive.
- 3Forbered kakerøren i henhold til pakningsanvisningen, og erstatt vannet med den reserverte ¾ koppen juice. Hell røren jevnt over ananasen.
- 4Stek ved 175 °C (350 °F), i 40 til 45 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.
- 5La avkjøle i 5 minutter. Løsne kantene og snu kaken opp ned på serveringsfat.
- 6Merk: Kaken kan stekes i en 33x23 cm (13x9 tommer) bakeform i stedet for i stekepannen. Forbered og monter kaken som beskrevet ovenfor, men kutt to ananasskiver i to, og plasser hele skiver langs kantene av formen og de halverte i midten. Plasser kirsebær i midten av skivene. Stek og avkjøl som beskrevet.
- 7Mini Upside Down-kaker:
- 8Sil av innholdet i en boks (570 g) DOLE® Knust Ananas, og sett til side juicen.
- 9Smør 24 muffinsformer. Rør inn ⅓ kopp smeltet smør med ⅔ kopp pakket brunt sukker.
- 10Fordel sukkerblandingen jevnt i bunnen av formene; legg omtrent 1 spiseskje knust ananas over sukkerblandingen.
- 11Forbered kakerøren som ovenfor. Hell røren jevnt i formene.
- 12Stek i 20 til 25 minutter.
- 13Snus opp ned på serveringsfat. Gir 24 små kaker.
- 14Per porsjon: 293 kalorier, 7 g fett (4 g mettet), 0 mg kolesterol, 310 mg natrium, 58 g karbohydrater, 1 g protein.