Sjokoladekjeks med sjokoladebiter

Sjokoladekjeks med sjokoladebiter

Lær hvordan du lager perfekte chocolate chip cookies hjemme. En enkel oppskrift for sprø og myke kjeks, perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp usaltet smør, romtemperert
  • 2. 2 egg
  • 3. 1/2 kopp godt pakket brunt sukker
  • 4. 1/2 kopp vanlig sukker
  • 5. 1 ss ren vaniljeekstrakt
  • 6. 2 kopper hvetemel
  • 7. 1/2 ts natron
  • 8. 1/4 ts salt
  • 9. 1 kopp semisøte sjokoladebiter
  • 10. 1 kopp grovhakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Smør innsatsen til slow cooker med smør eller vegetabilsk olje. Klipp et stykke vokspapir til å passe bunnen og smør det. I en bolle, pisk smør, egg, sukker og vanilje sammen til det blir lyst og luftig. I en separat bolle, rør sammen mel, natron og salt. Bland de tørre ingrediensene inn i smørblandingen. Rør inn sjokoladebiter og valnøtter til det er godt blandet. Skje deigen jevnt i slow cookeren og jevn ut toppen. Dekk til og kok på lav varme i omtrent 3 timer, til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La lokket stå litt på gløtt de siste 30 minuttene. Slå av varmen og fjern innsatsen fra slow cookeren. La den avkjøle i innsatsen i 30 minutter. Vend ut på en avkjølingsrist. Del kaken i to på langs, og skjær deretter hver del i skiver på tvers. Server varm eller romtemperert.
  2. 22. Smør innsatsen til slow cookeren med smør eller vegetabilsk olje. Klipp et stykke vokspapir til å passe bunnen og smør det.
  3. 33. I en bolle, pisk smør, egg, sukker og vanilje sammen til det blir lyst og luftig. I en separat bolle, rør sammen mel, natron og salt. Bland de tørre ingrediensene inn i smørblandingen. Rør inn sjokoladebiter og valnøtter til det er godt blandet.
  4. 44. Skje deigen jevnt i slow cookeren og jevn ut toppen. Dekk til og kok på lav varme i omtrent 3 timer, til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La lokket stå litt på gløtt de siste 30 minuttene.
  5. 55. Slå av varmen og fjern innsatsen fra slow cookeren. La den avkjøle i innsatsen i 30 minutter. Vend ut på en avkjølingsrist. Del kaken i to på langs, og skjær deretter hver del i skiver på tvers. Server varm eller romtemperert.