Pannebakt asparges med timian

Pannebakt asparges med timian

Lær hvordan du lager smakfull pan-roasted asparges med timian. En enkel og sunn oppskrift perfekt for vår og sommer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje smør
  • 2. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 3. 5 store friske timianstilker
  • 4. 560 gram slanke asparges, trimmed
  • 5. Fleur de sel eller grovt kosher salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Smelt smør med olje og timiankvister i en stor, tung panne over middels høy varme. Legg aspargesen i ett lag; bruk tang for å vende den slik at den blir dekket av smør- og oljeblandingen. Sauter, vend ofte, til den er sprø og mør, og begynner å få brune flekker, ca. 8 minutter. Strø over fleur de sel og pepper, og server.
  2. 22. Smelt smør med olje og timiankvister i en stor, tung panne over middels høy varme. Legg aspargesen i ett lag; bruk tang for å vende den slik at den blir dekket av smør- og oljeblandingen. Sauter, vend ofte, til den er sprø og mør, og begynner å få brune flekker, ca. 8 minutter. Strø over fleur de sel og pepper, og server.