
Cajun- og Blackening-krydder.
oppskrift på cajun og blackening seasoning for å krydre retter med en autentisk smak. perfekt for grilling, steking og marinader.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 spiseskjeer paprika
- 3 spiseskjeer tørket granulert løk
- 3 spiseskjeer tørket granulert hvitløk
- 1/4 kopp cayennepepper
- 2 spiseskjeer hvit pepper
- 3 spiseskjeer finmalt svart pepper
- 1 1/2 spiseskjeer tørket timian
- 1 1/2 spiseskjeer tørket oregano
- 2 spiseskjeer malt New Mexico-chili
- 1 spiseskje malt chipotle-chili
Fremgangsmåte
- 1Bland paprika, løk, hvitløk, cayenne, hvit pepper, svart pepper, timian, oregano, New Mexico-chili og chipotle-chili i en bolle. Oppbevar i en lukket beholder i minst 6 måneder.
- 2Bland paprika, løk, hvitløk, cayenne, hvit pepper, svart pepper, timian, oregano, New Mexico-chili og chipotle-chili i en bolle. Oppbevar i en lukket beholder i minst 6 måneder.