Cajun- og Blackening-krydder.

Cajun- og Blackening-krydder.

oppskrift på cajun og blackening seasoning for å krydre retter med en autentisk smak. perfekt for grilling, steking og marinader.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 spiseskjeer paprika
  • 3 spiseskjeer tørket granulert løk
  • 3 spiseskjeer tørket granulert hvitløk
  • 1/4 kopp cayennepepper
  • 2 spiseskjeer hvit pepper
  • 3 spiseskjeer finmalt svart pepper
  • 1 1/2 spiseskjeer tørket timian
  • 1 1/2 spiseskjeer tørket oregano
  • 2 spiseskjeer malt New Mexico-chili
  • 1 spiseskje malt chipotle-chili

Fremgangsmåte

  1. 1Bland paprika, løk, hvitløk, cayenne, hvit pepper, svart pepper, timian, oregano, New Mexico-chili og chipotle-chili i en bolle. Oppbevar i en lukket beholder i minst 6 måneder.
  2. 2Bland paprika, løk, hvitløk, cayenne, hvit pepper, svart pepper, timian, oregano, New Mexico-chili og chipotle-chili i en bolle. Oppbevar i en lukket beholder i minst 6 måneder.