
Tomat-rubbed bruschetta
oppskrift på tomato-rubbed bruschetta, en enkel og smakfull forrett med friske tomater og krydder. perfekt til sommerfest eller hverdagsmat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 skiver italiensk brød eller baguette, diagonale, ca. 1/2 tomme tykke
- 1 1/2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 1 hvitløksfedd
- 1 liten tomat som er modnet på vinranker
- 1/4 teskje paprika
- grovt salt etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forbered grillen. Pensle brødskivene på begge sider med olje og grill dem på en rist plassert 12–15 centimeter over glødende kull til de er gylne, omtrent ett minutt på hver side. Mens brødet grilles, del hvitløken og tomaten i to på tvers. Gni det grillede brødet med hvitløk og tomat for å fukte det (du kan ha noe tomat til overs) og strø over paprika og salt.
- 2Forbered grillen.
- 3Pensle brødskivene på begge sider med olje og grill dem på en rist plassert 12–15 centimeter over glødende kull til de er gylne, omtrent ett minutt på hver side. Mens brødet grilles, del hvitløken og tomaten i to på tvers. Gni det grillede brødet med hvitløk og tomat for å fukte det (du kan ha noe tomat til overs) og strø over paprika og salt.