Hjertesalat med palmeskudd, oliven og skinke

Hjertesalat med palmeskudd, oliven og skinke

oppskrift på en frisk hearts of palm salat med oliven og skinke, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje fersk sitronsaft
  • 2. 1 spiseskje hvitvinseddik
  • 3. 3 hvitløksfedd, hakket
  • 4. 1 1/2 teskje tørket oregano
  • 5. 6 spiseskjeer olivenolje
  • 6. 2 bokser á 400 gram med palmehjerter, drenert og skylt
  • 7. 170 gram skinke, skåret i tynne strimler (ca. 1 1/2 kopp)
  • 8. 1 kopp assorterte oliven, uten stein, skivet
  • 9. Salatblader

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland de første fire ingrediensene i en liten bolle. Visp gradvis inn oljen. Smak til dressingen med salt og pepper. Skjær palmehjerter på skrå i skiver på ca. 1/2 tomme tykkelse. Legg dem i en stor bolle. Tilsett skinke og oliven. Vend godt med nok dressing til å dekke alt godt. Legg salatbladene på tallerkener. Skje salaten oppå salaten og server.
  2. 22. Bland de første fire ingrediensene i en liten bolle. Visp gradvis inn oljen. Smak til dressingen med salt og pepper.
  3. 33. Skjær palmehjerter på skrå i skiver på ca. 1/2 tomme tykkelse. Legg dem i en stor bolle. Tilsett skinke og oliven. Vend godt med nok dressing til å dekke alt godt.
  4. 44. Legg salatbladene på tallerkener. Skje salaten oppå salaten og server.