
Hjertesalat med palmeskudd, oliven og skinke
oppskrift på en frisk hearts of palm salat med oliven og skinke, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje fersk sitronsaft
- 2. 1 spiseskje hvitvinseddik
- 3. 3 hvitløksfedd, hakket
- 4. 1 1/2 teskje tørket oregano
- 5. 6 spiseskjeer olivenolje
- 6. 2 bokser á 400 gram med palmehjerter, drenert og skylt
- 7. 170 gram skinke, skåret i tynne strimler (ca. 1 1/2 kopp)
- 8. 1 kopp assorterte oliven, uten stein, skivet
- 9. Salatblader
Fremgangsmåte
- 11. Bland de første fire ingrediensene i en liten bolle. Visp gradvis inn oljen. Smak til dressingen med salt og pepper. Skjær palmehjerter på skrå i skiver på ca. 1/2 tomme tykkelse. Legg dem i en stor bolle. Tilsett skinke og oliven. Vend godt med nok dressing til å dekke alt godt. Legg salatbladene på tallerkener. Skje salaten oppå salaten og server.
- 22. Bland de første fire ingrediensene i en liten bolle. Visp gradvis inn oljen. Smak til dressingen med salt og pepper.
- 33. Skjær palmehjerter på skrå i skiver på ca. 1/2 tomme tykkelse. Legg dem i en stor bolle. Tilsett skinke og oliven. Vend godt med nok dressing til å dekke alt godt.
- 44. Legg salatbladene på tallerkener. Skje salaten oppå salaten og server.