Hello Fresh Mobile Banner
Suppe med svarte bønner og chorizo

Suppe med svarte bønner og chorizo

Lær hvordan du lager en deilig black bean and chorizo-suppe med vår enkle oppskrift. Perfekt for en varmende forrett eller hovedrett på kjølige dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 (ca. 100–120 gram) link med spansk chorizo (krydret, saltet svinepølse), grovhakket
  • 1 middels stor løk, hakket
  • 1 stort hvitløksfedd, finhakket
  • 1/2 grønn paprika, hakket
  • 1/4 teskje tørkede rød pepperflak
  • 1/2 teskje malt spisskummen
  • 1/4 teskje salt
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 1/2 til 3 kopper kyllingkraft
  • 2 bokser á 15–19 unser (ca. 425–540 gram) svarte bønner, skylt og avrent
  • Pynt: skiver av tynne sitronrunder og hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Kok chorizo, løk, hvitløk, paprika, pepperflak, spisskummen og salt i olje i en tung kjele på 3 liter over middels varme, mens du rører, til grønnsakene er myke, ca. 10 minutter. Tilsett buljong (2 1/2 kopper for mindre bønnebokser eller 3 kopper for større) og bønner, og la det småkoke, delvis dekket, i 15 minutter. Mos lett bønneblandingen med en potetmoser for å tykne den litt.