Tajín-krydret grønnsakspyd
Lær hvordan du lager smakfulle grønnsakspyd med tajín-krydder. En enkel oppskrift perfekt som forrett eller sunn snacks, klar på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 stor jicama, skrelt og skåret i 1/2 tommer tykke staver
- 2. 4 persiske agurker, delt i fire på langs
- 3. 1 (400 gram) boks med palmehjerter, drenert, delt i to på langs hvis store
- 4. 1 lime, delt i to på tvers, frø fjernet
- 5. 1 spiseskje Tajín Clásico-krydder eller annet mildt krydder
- 6. Lett havsalt
Fremgangsmåte
- 11. Legg jicama, agurk og palmehjerter med skjæreflaten opp på skjærebrettet, og press limeskivene over. Strø over Tajín og krydre med salt. Sett grønnsakene oppreist i høye glass eller krukker for servering.
- 22. Legg jicama, agurk og palmehjerter med skjæreflaten opp på skjærebrettet, og press limeskivene over. Strø over Tajín og krydre med salt.
- 33. Arranger grønnsakene oppreist i høye glass eller krukker for servering.