Tajín-krydret grønnsakspyd

Tajín-krydret grønnsakspyd

Lær hvordan du lager smakfulle grønnsakspyd med tajín-krydder. En enkel oppskrift perfekt som forrett eller sunn snacks, klar på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 stor jicama, skrelt og skåret i 1/2 tommer tykke staver
  • 2. 4 persiske agurker, delt i fire på langs
  • 3. 1 (400 gram) boks med palmehjerter, drenert, delt i to på langs hvis store
  • 4. 1 lime, delt i to på tvers, frø fjernet
  • 5. 1 spiseskje Tajín Clásico-krydder eller annet mildt krydder
  • 6. Lett havsalt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg jicama, agurk og palmehjerter med skjæreflaten opp på skjærebrettet, og press limeskivene over. Strø over Tajín og krydre med salt. Sett grønnsakene oppreist i høye glass eller krukker for servering.
  2. 22. Legg jicama, agurk og palmehjerter med skjæreflaten opp på skjærebrettet, og press limeskivene over. Strø over Tajín og krydre med salt.
  3. 33. Arranger grønnsakene oppreist i høye glass eller krukker for servering.