
Stekte biffruller
Lær hvordan du lager deilige seared beef rolls. En smakfull rett som passer for enhver anledning. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 ts olivenolje
- 2. 450 g biff av toppround (London broil)
- 3. 1 kopp julienne-skåret, skrelt agurk
- 4. 1 kopp skivet selleri, kuttet på skrå
- 5. 1/2 kopp julienne-skåret sylteagurk (eller dillpickles)
- 6. 1 kopp julienne-skåret grønt eple
- 7. 1/2 kopp julienne-skåret rød paprika
- 8. 1/4 kopp smuldret blåmuggost
- 9. 1 kopp erteknopper (eller ruccula)
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en middels non-stick panne på høy varme. Krydre storfe med salt og pepper. Stek i 2 minutter på hver side, til det er medium-rare. Skjær storfe mot fibrene i tynne skiver, ca. 3 mm tykke, og gjør skivene så lange som mulig. Legg hver skive på en flat overflate og topp med en liten mengde av hver grønnsak, eple, ost og erteskudd. Rull sammen storfe slik at biter av eple og grønnsaker stikker ut.
- 22. Varm opp olje i en middels non-stick panne på høy varme. Krydre storfe med salt og pepper. Stek i 2 minutter på hver side, til det er medium-rare. Skjær storfe mot fibrene i tynne skiver, ca. 3 mm tykke, og gjør skivene så lange som mulig. Legg hver skive på en flat overflate og topp med en liten mengde av hver grønnsak, eple, ost og erteskudd. Rull sammen storfe slik at biter av eple og grønnsaker stikker ut.