
Kylling Spaghetti III
Lær hvordan du lager den deilige chicken spaghetti iii med vår enkle oppskrift. Perfekt for middagen, med en balansert smak og kort tilberedningstid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke spaghetti (16 unser)
- 2. 1 boks (10,75 unser) kondensert soppsuppe
- 3. 3/4 pund bearbeidet ost
- 4. 1 boks (10 unser) hakkede tomater med grønne chilipepper
- 5. 1 kopp hakket grønn løk
- 6. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar - kokt, kuttet i bitestørrelse biter
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
- 22. Varm suppen i en stor kjele over lav varme. Tilsett osten og la den smelte under omrøring. Når osten nesten er smeltet, rør inn tomater med grønne chilipepper og grønn løk. La det småkoke på lav varme i 2 til 3 minutter, under omrøring.
- 33. Tilsett spaghetti og bland godt, deretter rør inn kylling. Varm opp gjennom og server.