Sopp- og kjøttfarse

Sopp- og kjøttfarse

Lær hvordan du lager en deilig mushroom meatloaf. En smakfull og enkel rett perfekt til middagen, med gode tips og trinn for trinn. Perfekt for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 2. 1/2 pund ferske sopp, alt finhakket unntatt 6
  • 3. 3/4 kopp ferske brødsmuler
  • 4. 1/2 kopp finhakket løk
  • 5. 1/2 kopp ketchup
  • 6. 2 egg, pisket
  • 7. 1 1/2 teskjeer salt
  • 8. 1/2 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en stor blandebolle, kombiner kjøttdeig, finhakkede sopp, brødsmuler, løk, ketchup, egg, salt og pepper. Bland godt.
  3. 3Fordel halvparten av blandingen i bunnen av en brødform.
  4. 4Plasser 6 hele sopp med stilk ned i kjøttblandingen.
  5. 5Dekk med resten av kjøttblandingen, og trykk den lett sammen for å blande de to halvdelene.
  6. 63. Stek i 1 time og 45 minutter, eller til retten er ferdig.
  7. 7Den indre temperaturen bør være 70 grader C (160 grader F) når den er ferdig.