Gyoza

Gyoza

Lær hvordan du lager deilige gyoza med vår enkle oppskrift. Perfekt som forrett eller snack, med sprø ytre og smakfull fylling.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje sesamolje
  • 2. 2 kopper hakket kål
  • 3. 1/4 kopp hakket løk
  • 4. 1 fedd hvitløk, hakket
  • 5. 1/4 kopp hakket gulrot
  • 6. 1/2 pund kjøttdeig av svin
  • 7. 1 egg
  • 8. 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 9. 1 pakke wonton-omslag (10 unser)
  • 10. 1/4 kopp vann
  • 11. 1/4 kopp soyasaus
  • 12. 2 spiseskjeer riseddik

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp sesamolje i en stor stekepanne over middels høy varme. Bland inn kål, løk, hvitløk og gulrot. Kok og rør til kålen er myk. Bland inn karbonadedeig og egg. Kok til kjøttet er jevnt brunt og egget ikke lenger er flytende.
  2. 22. Forvarm vegetabilsk olje i en stor stekepanne over middels høy varme.
  3. 33. Plasser omtrent 1 spiseskje av kål- og kjøttblandingen midt på hver deigplate. Brett deigplatene i to over fyllet, og forsegl kantene med fuktede fingre.
  4. 44. I den forvarmede vegetabilske oljen, stek gyoza i omtrent 1 minutt på hver side, til de er lett brune. Hell vann i pannen og reduser varmen. Dekk til og la gyoza dampe til vannet er fordampet.
  5. 55. I en liten bolle, bland soyasaus og riseddik. Bruk blandingen som dippesaus for de ferdige deigplatene.